Samsun Haber - Samsunspor'un Göztepe karşısında elde ettiği 4-1'lik ağır yenilgi sonrası küme düşme potasında kalması gözleri son haftaya çevirdi. Böylesine kritik maçta Kırmızı-Beyazlı ekibin ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen sahadan farklı mağlubiyetle ayrılması taraftarları hem çıldırttı hem de çok üzdü.  

OSMAN ÖZKÖYLÜ'YE TEPKİ
Karşılaşma biter bitmez taraftarın hedefinde yönetim, Teknik Direktör Osman Özköylü ve bazı futbolcular vardı. Sosyal medya hesaplarından  paylaşımda bulunan taraftarların tepkisi her geçen saatte çığ gibi büyüdü. Tepkilerden en fazla nasibini alanlar ise yönetim ve hoca idi. 

'AYAĞA KALK SAMSUN...'
Hem yenilgiyi hem de küme düşme potasında olmayı hazmedemeyen taraftarlar, ligin son haftasında Bandırmaspor ile oynanacak karşılaşma öncesi harekete geçti. Taraftar, 'Samsun düşerse herkes düşer' ve  Ayağa kalk Samsun' sloganıyla herkesi Bandırmaspor maçında 19 Mayıs Stadı'na davet ediyor. 

PASSOLİG KALKSIN!
Öte yandan Kırmızı-Beyazlı taraftarlar Bandırmaspor ile yapılacak maçta elektronik bilet yerine kağıt bilet uygulamasının olması için yönetime çağrı yaptı. Samsunspor ile Bandırmaspor arasındaki maç cumartesi saat 18.30'da başlayacak. 

Samsunspor taraftarları İzmir deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmazken maç sonu büyük hayal kırıklığı yaşadı.