Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) milli ittifakının milletvekili adayları Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Başkan Ali Yavuz, SP ve BBP milli ittifakının milletvekili adayları ve teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, SP ve BBP milli ittifakının milletvekili adayları da Yavuz’a kendilerini kabul etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili adayları Yavuz’a seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Ali Yavuz ziyaretten dolayı,"Öncelikle derneğimizi ziyaret ettiğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah Kayseri’miz için en hayırlısı olur. Partilerimiz için de en hayırlısını olmasını diliyoruz. Kim hayırlısıyla meclise o gitsin. Bizim temennimiz o yönde. Meclis kutsal bir yerdir. Biz şehit aileleri ve gaziler olarak hep şunu isteriz bizi ziyaret edenlerden Türkiyemizin birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması için vatanımızın bölünmez bütünlüğünün korunması için siyasilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde ortak hareket etmeleri lazım" diye konuştu.
Milli İttifak Saadet Partisi 6. Sıra Kayseri Milletvekili Mehmet Aydın da,"7 Haziran seçimleri kapsamında ki çalışmalarımızı hız kesmeden devam ediyoruz. Bu nokta da seçmenlerimizin nabzını tutan, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeyi üzerimize bir vazife biliyoruz. Bu çerçevede şehit ve gazi yakınları derneğini de ziyaret edelim diye bugünde derneğimizi ziyarete geldik. Türkiye’de terör büyük bir sorun. Hala bu ülkede analar ağlamaya devam ediyor. Çok büyük bir kanayan yara, çok büyük bir sorun. Bir an önce derhal çözülmesi gereken bir sorun. Bu ülkede biz yönetimi devraldığımızda çatışmacı, gurup düşüncesi olmadan insanları bölmeden ayırmadan bütün vatandaşlarımızı kucaklayan bir zihniyetle bir anlayışla vatandaşımıza hizmet etmeye gayret edeceğiz"dedi.