Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından TSK Lojmanları Kavşağında yapılan Yaşam ve Spor Merkezi vatandaşların hizmetine sunuldu.
Yapımına 2013 yılında başlanan ve yaklaşık 22 milyon liraya mal olan Yaşam ve Spor Merkezi, hizmete girdi. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, 53 dönüm alan üzerine yapılan Yaşam ve Spor Merkezinin hizmete girmesiyle birlikte vatandaşlar tarafından yoğun ilgiye maruz kaldığı bildirildi. Açık ve kapalı alan aktiviteleri sayesinde her türlü spor ve dinlenme aktivitelerinin yapılabildiği Yaşam ve Spor Merkezi içerisinde yüzme havuzları, çocuk havuzları, Türk hamamı, sauna, fitness, tenis, bilardo salonları, açık ve kapalı kafeteryalar, voleybol, basketbol, futbol ve tenis kortları bulunuyor. Açık ve kapalı tesislerin ayrı ayrı işletildiği Yaşam ve Spor Merkezinin kapalı alanları Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik şirketi tarafından işletilirken, merkez içerisinde fitness salonu hariç diğer ünitelerin tam teşekkül hizmet vermeye başladığı bildirildi. Spor aletlerinin monte çalışmaları süren fitness salonunun ise önümüzdeki haftalarda bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulacağı kaydedildi.
Yaşam ve Spor Merkezinden faydalanmak isteyen vatandaşların, merkeze giderek üyelik başvurusunda bulunmaları gerektiği belirtildi.