KASTAMONU (AA) - Kastamonu Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar düzenledi.

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, yaptığı konuşmada, özellikle son yıllarda şehit yakınları ve gaziler için devletin ve hükümetin yapmış olduğu düzenlemelerin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Şehit yakınları ve gazilere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve valilik bünyesindeki bütün birimlerin yardımcı olduğunun anlatan Günaydın, şöyle konuştu:

"Bir sıkıntıları, bir dertleri olduğu zaman birimlerimize başvurabilirler. Diğer sıkıntılarında da bizleri yanlarında göreceklerdir. Bundan hiçbir zaman şüpheleri olmasın. Çekinmeden gelebilirsiniz, telefon açabilirsiniz. Bütün dertlerinizde sıkıntılarınızda devlet olarak yanınızdayız. Bunu hiç unutmayın." 

İftara, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Jandarma Tuğgeneral Faruk Bal, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, İl Müftüsü Osman Aydın, şehit aileleri ve gaziler katıldı.