Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için başlattığı "Eğitim İçin El Ele Projesi"nin yedinci dönemi sona erdi.
Denizli’de dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencileri üniversite sınavlarına hazırlamak adına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 2008 yılında başlattığı, "Eğitim İçin El Ele Projesi" yedinci dönemi tamamladı. Projenin yedinci döneminin tamamlanması dolayısıyla kapanış programı düzenlendi. Adalet Parkı Restoranı’nda düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Zeynep Karakoç ve gönüllü eğitmenler katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, üniversite öğrencisi olan gönüllü öğretmenlerle "Eğitim İçin El Ele Projesi"nde büyük yol kat ettiklerini ifade ederek, "Sizin gibi değerli öğrencilerimiz ve gönüllü eğitmen arkadaşlarımız sayesinde bu güne kadar geldik. Ben 2008 yılında bu projenin ilk zilini çalan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye, eğitim için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyorum" dedi. Yedi yılın sonunda 3 bin dolayında öğrencinin faydalandığı projenin büyük başarılar elde etmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Gökoğlan, "Burada büyük bir emek var. İnşallah bu emekler zayi olmaz. Tamamen gönüllülük esasına dayanarak yapılan projenin meyvelerini öğrencilerimizin başarıları ile topluyoruz. Buda bizi onurlandırıyor" ifadelerini kullandı.
Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Zeynep Karakoç ise, gönüllü eğitmenler ve projeye katılan öğrencileri tebrik etti.
Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı tarafından gönüllü eğitmenlere sertifika verildi.