Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı.
Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri’nde, teknik direktör Aykut Kocaman gözetimindeki antrenman kurulan parkurlarda yapılan istasyon çalışmalarıyla başladı. Daha sonra futbolcular antrenmana teknik çalışmayla devam etti. Çalışmalara tedavileri bulunan Rangelov ile Ali Turan ve hastalığı bulunan Özgür Özkaya katılmadı.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan yeşil-beyazlı futbolcu Ömer Ali Şahiner, İstanbul Başakşehir ile 0-0 biten maçın kendileri için zor geçtiğini ifade ederek, “Sahada çok iyi bir futbol yoktu. Maçı kazanabilecek pozisyonlara girdik fakat değerlendiremedik. Başakşehir ligimizin iyi takımlarından bir tanesi. Bu deplasmandan alınan 1 puan Kasımpaşa galibiyetiyle daha anlamlı olacak” dedi.
Bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Kasımpaşa maçıyla ilgili olarak ise Ömer Ali Şahiner, “Kasımpaşa da İstanbul Başakşehir gibi kaliteli bir takım. Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir maçlarından alınan 1 puanların anlamlı olması için Kasımpaşa maçından galip gelmemiz gerekiyor. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Artık ligde kritik haftalara girildi. Hata yapmadan bu haftayı kayıpsız şekilde kapatmak istiyoruz” diye konuştu.
İleride milli takıma seçilmesi yönündeki soruya ise Ömer Ali Şahiner şu cevabı verdi:
“Milli takım beklentim her zaman var. 16 yaşından beri milli takıma seçiliyorum. Şu an daha küçük olup milli takımda olmayı isterdim. Çünkü orası çok farklı. Bana bu günlere gelmemde çok büyük katkılar sağladı. Milli takımın alt kategorilerinde misyonumu tamamladım. Şu anda hedefim A Milli Takım’a seçilmek. Bu benim performansıma bağlı olan bir şey. Şu anki performansımın üzerine koyduğum sürece bunun olacağına inanıyorum.”