Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, vatanın mukaddesatı uğruna şehit olan tüm güvenlik güçleri için mevlit okutuldu.

Düzenlenen mevlidi şerif programına Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, bazı kurum amirleri, Emniyet Müdür Yardımcıları, şehit aileleri, polis ve jandarma personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı

Emine Uyumaz Camiinde başlayan mevlit programında, Müftülük görevlileri tarafından Kura’n-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak ilahiler seslendirildi. Aziz vatanın mukaddesatı, milletin birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden tüm şehitler dualarla anılarak Allah’tan rahmet dilendi.

Okunan mevlid-i şerifin ardından emniyet mensupları tarafından vatandaşlara gül suyu, lokum ve yemek ikramında bulunuldu.