Küçükçekmece’de çocuklar ve yetişkinler için Kaya Sebati Tuncay İlkokulu’nda düzenlenen “Yaz Spor Şenlikleri” vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Şenliklere katılan vatandaşlar hem doyasıya eğlendi hem de spor aktiviteleriyle sağlıklı bir gün geçirdi.

Küçükçekmece Belediyesi, ilçe sakinlerinin fiziksel, ruhsal yönden gelişimine katkı sağlamak ve vatandaşların sportif aktivitelerine katılımının artması amacıyla Kaya Sebati Tuncay İlkokulu’nda “Yaz Spor Şenlikleri” düzenledi. Şenliğe katılanlar penaltı atışı, şişme oyun grubu, gladyatör, canlı langırt, şişme kaydırak, kuleli zıpzıp, mini golf, bowling, voleybol, masa tenisi, survivor parkuru, ayak bilardosu gibi etkinliklerle doyasıya eğlendi. Yaz boyunca hafta sonları ilçenin farklı noktalarında düzenlenen etkinlikler, sporseverlerin yoğun katılımı ile gerçekleşiyor.

“İçeri giriyorlar sonra kendilerini kaybediyorlar”

Spor etkinliklerini daha önce liselerde yaptıklarına değinen Spor Eğitmeni Mürşit Memioğlu, “Yaz döneminde etkinliklerimize sitelerde ve ilkokullarda devam ediyoruz. 2 gün boyunca Kartaltepe Mahallesinde etkinliklerimize devam edeceğiz. Önümüzde ki hafta sitelerde sonraki hafta da ise tekrar liselerde etkinliklerimizi yapacağız. Genç, çocuk ve yetişkinliklerimize hitap eden yaklaşık 13 çeşit aktivitelerimiz bulunuyor. İnsanlar ne yapacağız deyip içeri giriyorlar sonra kendilerini kaybediyorlar” dedi.

“Çok güzel bir şekilde eğlenme fırsatı buluyoruz”

Küçükçekmece’de oturan ve yaz spor etkinliklerine sık sık katıldığını dile getiren İsmail Eren Tanrıkulu, “Etkinliği çok güzel buldum, Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’e çok teşekkür ederim. Bu etkinlikler de arkadaşlarım ile çok güzel bir şekilde eğlenme fırsatı buluyoruz. Başkanımız sağ olsun ücretsiz yaz kış spor etkinlikleri yapıyor” şeklinde konuştu.

“Spora daha fazla ilgi kazanıyoruz”

Spor etkinliklerinde eğlendiğini ifade eden Ömer Talha Polatlı, “Etkinliği çok beğendim, Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’e çok teşekkür ederim. Bizim işimizi daha fazla kolaylaştırıyor, spora daha fazla ilgi kazanıyoruz. En çok spor olarak futbolu çok seviyorum. Hayatımda kendime bir başlangıç olarak sporu seviyorum” ifadelerini kullandı.