Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Ayvacık İlçesi'nde "Sınıf Tam Öğretmenim" projesiyle 40 öğrenciye tablet dağıttı. Vali Dağlı bugüne kadar toplam bin 200 öğrenciye tabletlerinin teslim edildiğini söyledi. 

BAŞARI DİLEDİ 

Biz dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Ayvacık İlçesi'ne giden Vali Dağlı, EBA portalından yararlanamayan öğrencilere destek verilmesi amacıyla başlatılan  'Sınıf Tam Öğretmenim' projesi kapsamında öğrencilerle buluşup tablet dağıtıp başarı diledi. 

KISA SÜREDE TEMİN EDİLECEK

Projenin anlamlı ve güzel bir proje olduğunu belirten Vali Dağlı, "İl genelinde internet ve cihazı olmadığı tespit edilen 13 bin 416 öğrencimizden bin 200'ünün tabletlerinin temin edildi. Diğerlerinin tabletler de en kısa sürede dağıtılacak" ifadelerini kullandı. 

YERİNDE İNCELEDİ

Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı'yı da ziyaret eden Vali Dağlı, ilçe genelinde yürütülen hizmet ve gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgiler aldı. Yeşilırmak üzerine kurulu Hasan Uğurlu Barajı ve Hidroelektrik Santrali'ne de giden Dağlı,yetkililerden santralin elektrik enerjisi üretim kapasitesi hakkında istişarelerde bulundu.