Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve Makine Mühendisleri Odası Aydın İl temsiliği üyeleri, Aydın Ticaret Borsası’na iadeyi ziyarette bulundu.
Aydın Emniyet Müdürü Adnan Taşdan‘nın Borsa’ya yaptıkları ziyarette Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen hazır bulundu.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Aydın Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’a borsada yapılan çalışmalar ve ilerleyen süreçte planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Her zaman olduğu gibi üye memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Bosnalı, Aydın ilinin tüm kurumları ile uyumlu bir şekilde ve iş birliği içerisinde çalışılmalarını sürdürecekleri ifade etti. Bosnalı, Taşdan’a Aydın Ticaret Borsası Laboratuarında verilen hizmetler hakkında da bilgiler aktardı.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı ve Yönetim Kuurlu üyesi Cengiz Ülgen, Aydın Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu.
MAKİNE MÜHENDİLSLERİNDEN BORSAYA ZİYARET
İl Emniyet Müdürü Taşdan’ın ardından Makine Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği Başkanı Erol Küçüker, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mustafa Karul ve Genel Sekreter Mehmet Tunç Erlaçin de Aydın Ticaret Borsası’na iadeyi ziyarette bulundu.
Ziyarette Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu üyelerinden Cengiz Ülgen ve Yakup Er, Meclis Üyelerinden Mustafa Akdam, Ahmet Şenel ve Erkan Aslan hazır bulundu. Yapılan ziyaret iki kurum arasında iyi niyet temennileri ile son buldu.