Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca, Kırsal Hizmetler ve Koordinasyon Daire Başkanı Mustafa Yazlık, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Mustafa Okcu, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

Ereğli’de yapılacak hizmetler hakkında bilgi veren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Büyükşehir Yasası ile birlikte Konya Büyükşehir Belediyemizle beraber ilçemizde önemli hizmetlere imza attık. Alt yapı, asfalt çalışmaları, asbestli boruların yenilenmesi gibi birçok çalışmayı beraber yürüttük. Projesi hazır olan Yeni hal yapımı konusunda da istişareler yaparak planlamalar yaptık. Yaklaşık 8 milyona malolacak bu yatırımla bir geçiş noktası olan Ereğlimize yeni ve modern bir hal kazandırmış olacağız. Böylece tarım ve hayvancılık şehri olan ilçemiz için kıymetli bir hizmeti daha gerçekleştirmiş olacağız. Genel sekreterimize ve daire başkanlarımıza konuyla ilgili hassasiyetlerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca ise, “Ereğli gelişme potansiyeli yüksek olan değerli bir ilçemiz. Büyükşehir Belediyemizin ve Ereğli Belediyemizin ortaklaşa yaptığı hizmetlerle de hızla gelişmeye devam ediyor. Biz de bu ilçemizde yapılan hizmetleri yerinde incelemek ve yeni hal çalışmalarını yakından takip etmek istedik. Konyamızın en büyük ilçelerinden birisi olan Ereğli’ye önemli yatırımlar yaptık bundan sonraki süreçte de yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yeni hal konusunda da ortaklaşa çalışmalar yürüteceğiz. Ereğli’yi hak ettiği hizmetlerle cazibe merkezi haline getireceğiz” diye konuştu.