Yozgat Bozok Üniversitesi ile Yozgat Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından 27 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “2015 Verimlilik Haftası” etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şaban Güçlü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Saçmacı, Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz, Yozgat Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin, daire müdürleri, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Yozgat Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin, Türkiye’nin 81 ilinde Verimlilik Haftası nedeniyle kutlamalar düzenlendiğini belirterek “İlimizde Bozok Üniversitemiz ve İl Müdürlüğümüz işbirliği ile öğrenciler başta olmak üzere, sanayiciler, işletmeler, Kobiler ve toplumun her kesimine verimlilik bilincini aşılamak ve verimlilik sayesinde daha karlı üretimler yapılmasını sağlamak istiyoruz” dedi.
Daha sonra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nalan Gülten Akın; “Verimlilik”, Termikel Grup Endüstri Mühendisi Burhan Çelik ise “Verimlilik İyi Uygulama Örneği” konularında sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi.
Etkinlik sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şaban Güçlü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nalan Gülten Akın’a, Yozgat Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin Termikel Grup Endüstri Mühendisi Burhan Çelik’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.