Efeler Belediyesi, Mart ayı 2’inci Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kuyucular Mahallesi’nde yapılacak olan Kültür ve Sanat Festivali’ne 25 bin TL maddi destek verilmesi kararı alındı.
Efeler Belediye Meclisi Mart ayı 2’inci toplantısı Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Belediye meclis üyelerinden Tuncay Olgun, Ramazan Subaşı ve Tahsin Serttaş’ın mazeretli olarak katılmadığı toplantıda, bir önceki mecliste görüşülmek üzere gerekli komisyonlara giden 17 maddenin komisyon kararları görüşülerek karara bağlandı.
KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ’NE 25 BİN TL DESTEK VERİLDİ
Efeler ilçesi Kuyucular Mahallesi’nde geleneksel olarak düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali’nin Efeler Belediyesi bünyesinde yapılmasının da kabul edildiği gündemin 9’uncu maddesinde festivale maddi destek verilmesi kararı da alındı. Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporu doğrultusunda Efeler Belediyesi 31 Mayıs 2015 Pazar günü düzenlenecek olan Kültür ve Sanat Festivali’ne 25 bin TL maddi destek verilmesi oy birliği ile kabul edildi.