TFF 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Camara transferinden vazgeçtik. Oyuncu Portekiz’e geri döndü. Boubacar Dialiba’da ise kendi kulübüyle sorunlarını çözemedi. O duruma bakıyoruz. Başka yabancı futbolcularla görüşmeye devam ediyoruz." dedi.
Samsunspor'un Sportif Ddirektörü Coşkun Zeren, takımın transfer çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamalada Gineli forvet Abel İssa Camara transferinin gerçekleşmediğini söyleyerek, "Abel İssa Camara transferinden vazgeçtik. Oyuncu Portekiz’e geri döndü. Geçtiği sağlık kontrollerinde bazı futbolcularda da görülen sahada bayılma ve düşme gibi hastalığı olduğu ortaya çıktı.
Kalbindeki kaslarda bir yetersizlik varmış. Sporcu sağlığı ve yaşamı açısından böyle bir risk alamazdık. O yüzden transferden vazgeçtik. Boubacar Dialiba’da ise kendi kulübüyle sorunlarını çözemedi. O duruma bakıyoruz. Başka yabancı futbolcularla görüşmeye devam ediyoruz. 
Samsunspor sportif direktörü Zeren hazırlık maçları programımız belli oldu. Şanlıurfaspor ve Konya Selçukluspor ile ayın 28’inden önce Erzurum’da hazırlık maçı oynayacağız. Sonra Ankaragücü ile stadımızın açılış maçında karşılaşıcağız. Ondan sonra da ligin başlamasına kısa bir süre bir hazırlık maçı daha oynayacağız. Son maçımız için de Giresunspor ile görüştük. En az 4 hazırlık maçı daha oynayıp sezona başlayacağız” dedi.

FOTOĞRAFLI