19 Nisan Çarşamba akşamı Manisaspor'u konuk edecek olan Samsunspor'da Kenan Karışık ve Fatih Kılıçkaya üzüntüsü yaşanıyor. Şanlıurfaspor maçında aldığı darbeyle sakatlanan Kenan Karışık’ın oynama ihtimalinin zayıf olduğunu belirten Sportif Direktör Coşkun Zeren, Fatih Kılıçkaya’nın da düz koşulara başladığını, oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağını ifade etti.


'YETİŞMELERİ ZOR GÖRÜNÜYOR'
Her iki oyuncunun tedavilerinin sürdüğünü söyleyen Coşkun Zeren, “Sağlık ekibimiz Kenan ve Fatih’i maça yetiştirmek için yoğun bir tedavi programı uyguluyor. Ancak zor gibi gözüküyor. Her iki ismin yerine de görev yapacak arkadaşlarımız onları aratmayacak bir performans sergileyecektir” dedi. 

'TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR!..'
Manisaspor maçının önemine de değinen Coşkun Zeren, "Halen ligde tehlike geçmiş değil. Manisaspor maçı da bu nedenle büyük bir öneme sahip. Kazandığımız takdirde, alt sıralardan bağlantımızı koparmış olacağız. O nedenle taraftarımızın da desteği ihtiyacımız var. Daha önce aldığımız sonuçlarla taraftarımızı hem iç sahada hem de deplasmanda çok üzdük. Ancak son haftalarda aldığımız sonuçlarla onları sevindirdik. 7 maçtır kaybetmiyoruz. Yükselen bir grafiğimiz var. Bunu Manisa maçıyla da sürdürmek istiyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Taraftarımızın da desteği ile sahadan galibiyetle ayrılacağız" diye konuştu.