Samsunspor Haber - Samsunspor'da transfer görüşmeleri resmen başladı. Şu ana kadar hiçbir futbolcu ile anlaşma sağlanmazken Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve Sportif Direktör Coşkun Zeren, takımda kalınması istenen oyuncularla bugün temasa geçti. 

Cuma günü yaşadığı sağlık probleminden dolayı bir kaç gün istirahat eden ve durumu iyi olduğu belirtilen Başkan Erkurt Tutu, hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladı. Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren ile birlikte düğmeye basan Başkan Tutu, transfer görüşmeleri için start verdi. 

'HİÇ KİMSEYLE ANLAŞMADIK'
Transferdeki gelişmelerle ilgili açıklama yapan Coşkun Zeren, "Şu ana kadar hiç bir futbolcumuzla anlaşma sağlamadık. Başkanımız ile birlikte futbolcularla görüşmelere başlıyoruz. Takımda olmasını arzu ettiğimiz oyuncularla yeniden anlaşma sağlama zemini arayacağız. Diğer oyunculara hizmetlerinden dolayı teşekkür edeceğiz" dedi. 

Teknik direktör Osman Özköylü, Samsun'a geldi. Özköylü, yöneticilerle toplantı yapacak.

OSMAN ÖZKÖYLÜ SAMSUN'DA 
Öte yandan Teknik Direktör Osman Özköylü de beklenildiği gibi Samsun'a geldi. Taraflar öğleden sonra biraraya gelecek ve detaylar konuşulacak. Görüşmenin akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin toplantıda karşılıklı anlaşarak Osman Özköylü ile yollarını ayırmaı bekleniyor. 

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU