Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ''Bu takımı biz Süper Lig’e taşıyacağız. Kimse, 'Buyur git, sen şampiyon ol’ demeyecek. Önümüze engeller çıkacak, o yolda taşlar olacak'' dedi 

HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve geride kalan 4 haftada 8 puan toplayan Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Sağlam, ''Göreve gelirken halka ve taraftara söz verdik. Sırtımızda çok ağır bir sorumluluk var. Bizim bir hayalimiz var. Samsunspor’u Süper Lig’e çıkarmak ve sonrasında Samsunspor’u sevenlerin yıllardır çektiği o acıları ortadan kaldırmak'' dedi.  

YILDIRIM ÇOK İSTEKLİ

Bunun için çok çalıştıklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, ''Başkanımız Yüksel Yıldırım çok heyecanlı ve istekli. Oyuncularımız, bizler ve taraftarlarımız da öyle. Kimse merak etmesin. Burada herkes canla başla çalışıyor. İnşallah sene sonunda mutlu sona ulaşacağız. Bu takımı biz Süper Lig’e taşıyacağız. Zorlu bir yolumuz var. Öyle kolay kolay herkes, ‘buyur git, sen şampiyon ol’ demeyecek. Önümüze engeller çıkacak, o yolda taşlar olacak. Bunları hep beraber el birliği ile temizleyeceğiz'' diye konuştu. 

İSTANBUL'U YENECEĞİZ

Pandemi sürecini değerlendiren Sağlam, ''Yarın bir gün ‘koronadan dolayı 5-6 oyuncumuz olmaz, 2 de sakatımız olabilir, 1 tane de cezalımız olabilir, sıkıntı yaşamayalım’ diye geniş kadro oluşturduk. Sonucunda oyuncularımızın hepsine güveniyoruz. Cumartesi günü sahaya çıkıp İstanbulspor maçında ellerinden geleni yapacaklar. Şampiyonluk yolundaki yürüyüşümüz de kayıpsız olarak devam edecek. En fazla korunan ve etrafında kalkanı oluşturulmuş insanlar bile yakalanabiliyor. Önlemlerimizi alıyoruz'' dedi. 

BU ÇOCUKLARA İNANALIM

Sağlam, ''Şuna inanıyorum ki; bu takım sakatlar iyileşince, koronadan artık kendimizi kurtarınca çok daha iyi takım haline gelecek. Beraber oynama alışkanlığını edindiğimiz zaman, oyuncularımız birbirlerini daha iyi tanıdığı zaman 2 maç üst üste aynı 11 ile çıkabildiğimiz zaman inanıyorum ki bu çocuklar çok daha güzel işler yapacaklar ve çok daha fazla keyif verecekler. Yeterki hep beraber ben değil de biz demeyi becerebilelim. Bunu yaparsak çok daha farklı bir ortam ortaya koymuş oluruz'' ifadelerini kullandı.

Salim YILDIZ