PTT 1. Lig’de Boluspor kendi evinden Giresunspor’la 2-2 berabere kalırken, iki takımda da kaybedilen 2 puanın üzüntüsü vardı.
Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, maça iyi başladıklarını ancak arka arkaya yedikleri gollerle motivasyonlarının bozulduğunu ifade ederek, "Geçen hafta deplasmanda 3 puan aldık. Bu maçta da 3 puan alıp bu galibiyetleri seri haline dönüştürmek istiyorduk. İlk yarı oyuna iyi başladık fena değildik. Skoru bulabileceğimiz pozisyonları da bulduk ama golü bulamadık. 2-0 geriye düştükten sonra oyunun şekli biraz daha değişiyor. Çok daha disiplinli oynamak lazım 3. golü yemeden maçı çevirebilmek için çok iyi mücadele etmek lazım. Burada, her iki takımın oyuncularını da kutluyorum" dedi.
GİRESUNSPOR CEPHESİ
Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bireysel hata yapmadıklarını ancak anlık kopmalar yüzünden goller yediklerini söyledi. Sözeri, "Gol atmadaki sıkıntımızı deplasmanda 2 gol atarak giderdik. Ama maalesef ikinci yarıda bugüne kadar yediğimiz gollerden incelediğimizde anlık konsantrasyon kayıpları ve bireysel hatalardan yediğimiz goller vardı. Bugün çok bireysel hata yapmadık ama yine anlık konsantrasyon kaybı üstü üste 2 gol yememize neden oldu. Maçın genelinde ilk yarıda istediğimiz her şeyi yaptık. İkinci yarıda da çok kötü oynamadık ama 2 gol yedik. Rakibimize iyi reaksiyon verdiğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.