Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol altyapı, parke-bordür, tesviye ve asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor.
Fen işleri çalışmalarının, belirledikleri hedefler doğrultusunda hummalı bir şekilde devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, farklı mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizin yeni mahallelerinden Hatunsaray’da parke çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz, İnlice ve Botsa Mahallelerinde de parke-bordür çalışmalarını sürdürmektedir. İnlice Mahallemizde Antalya Yolu üzerindeki mescit ve dinlenme yerlerinin düzenlemesi yapılmaktadır. Karadiğin ile İpsikaya arasındaki ulaşımı sağlayan yolun yaklaşık 4 kilometrelik bölümünde tesviye çalışmaları tamamlandı. Yeni mahallelerimizden Gökyurt’ta da yol düzenleme çalışmaları devam ediyor” dedi.
Şehir merkezindeki çalışmaların da devam ettiğini kaydeden Başkan Toru, “Gödene ve Telafer Mahallelerimizde yol altyapı, Yunus Emre, Loras, Kozağaç, Aşkan, Toprak Sarnıç ve Yenice Mahallerinde de parke-bordür çalışması yapılmaktadır. Yine farklı mahallelerde asfalt yama sathi kaplama çalışmaları da devam etmektedir” ifadelerini kullandı.