Uşak’ta dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Ramazan Bülbül (41) için Uşak Emniyet Müdürlüğü’nde cenaze töreni düzenlendi.

Şehit polis Ramazan Bülbül’ün cenaze törenine; Uşak Valisi Salim Demir, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Uşak İl Jandarma Komutanı Albay Nedim Selbisu, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, protokol üyeleri ve şehit polisin yakınları katıldı.

Tören öncesi acılı aileyi şehit polisin görev arkadaşları teskin etmeye çalışırken, Bülbül’ün annesi, ablası, eşi ve çocuklarının gözyaşları sel oldu. Şehidin acılı evlatlarını İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder bağrına basarak teselli etti. Törende kısa bir konuşma yapan İbrahim Ergüder, insanın çalışarak pek çok rütbe ve makamlar elde edeceğini ancak şehitlik makamının müstesna bir makam olduğunu dile getirdi. Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden şehit Bülbül’e Allah’tan rahmet dileyen Ergüder, "Acımız büyük. Ancak, her daim milletimizin emrinde olan emniyet teşkilatımızın her bir neferi ve birer temsilcisi olarak bütün silah arkadaşlarımın, görevleri uğrunda acılarını ve üzüntülerini aşabilecek sabır ve iradeye sahip olduğundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Törenin ardından şehidin cenazesi memleketi Kütahya’nın Gediz ilçesine gönderildi.