Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, aldığı başarılı sonuçlarla 1. lige yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
Türkiye Bocce 2. liginde mücadele eden Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, 23 takımın katıldığı 2015 sezonu Bocce 2. ligini 2. sırada tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, bu başarıyla Ankara’da 10-12 Nisan tarihlerinde yapılacak olan 1. lig müsabakalarına katılacak.
Türkiye Bocce 2. ligde kazandıkları ikincilik kupasıyla birlikte Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret eden Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu İl Temsilcisi ve Toroslar Belediye Spor Kulübü Bocce Takımı Antrenörü Niyazi Kutlay ve sporcular, spora sunduğu desteklerinden dolayı Başkan Tuna’ya teşekkür ederek, Ankara’dan en iyi derece ile döneceklerinin sözünü verdiler.
Antrenör Niyazi Kutlay’ın nezdinde tüm sporcuları tebrik eden Başkan Hamit Tuna, "Sporcularımızın çok çalıştıklarını ve müsabakalara iyi hazırlandıklarını biliyorum. Kendileriyle gurur duyuyorum. İnşallah aldıkları bu başarıya Ankara’da bir yenisini daha ekleyeceklerdir. 1.lige yükselme müsabakalarında da takımın Toroslar’ı ve Mersin’i en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" dedi.