DENİZLİ Barosu Başkanı Müjdat İlhan, son günlerde terör örgütlerinin saldırıları sonucunda, polis, asker ve sivillerin yaşamlarını yitirdiğini belirterek, "Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte, bu saldırılara tek vücut olarak cevap vermek, tek bir duruş ortaya koymak ve bu meselenin TBMM'de ele alınması artık bir zorunluluktur" dedi.
Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, son günlerde ülkede yaşanan terör saldırılarına değindi. Yazılı açıklama yapan İlhan, saldırıların herkesi derin üzüntüye boğduğunu, kayıpların, acıların ve geleceğe dair kaygıların her geçen gün arttığını vurguladı. Terör örgütlerinin kirli ve kanlı oyunlarına her gün bir yenisinin eklendiğini söyleyen İlhan, "Suriye politikası başta olmak üzere son yıllardaki siyasal iktidarın iç ve dış politikalarından kaynaklandığı düşünülen terör olaylarının nedenlerini araştırmak ve gerekli etkin tedbirleri bir an önce almak için iktidar ve muhalefetin siyasi kavgalarını bir kenara bırakıp, parlamentoda bir araya gelmesi ve görüşlerini ortaya koyması gerekmektedir" dedi.
Meclisi işaret eden İlhan, "Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte, bu saldırılara tek vücut olarak cevap vermek, tek bir duruş ortaya koymak ve bu meselenin TBMM'de ele alınması artık bir zorunluluktur. Her geçen gün artan bu şiddet ve kaos ortamının bir an önce son bulması dileğiyle Denizli Barosu olarak terörü bir kez daha lanetliyor, ulusumuza yönelik yapılan tüm hain saldırıları kınıyor, TBMM'nde bulunan tüm siyasi partileri bu şiddet ortamının sona ermesi için çalışmaya çağırıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI