Fatih TURAN/TRABZON, () - ŞIRNAK'ta PKK'lı teröristlerin polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit düşen 2 polis memurundan 24 yaşındaki Soner Yıldırım'ın Trabzon’daki baba evine ateş düştü.
PKK'lı teröristlerin, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı girişindeki polis kontrol noktasına getirdiği bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis meruru Soner Yıldırım’ın şehit düştüğü haberini, annesi Ayşe Yıldırım, hemşire olarak görev yaptığı Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde alınca, gözyaşlarına boğuldu. Trabzon Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan baba Muhammet Aydoğdu ise acı haberi Tonya'da aldıktan sonra Trabzon’a doğru yola çıktı. Yıldırım Ailesi'nin Soğuksu Mahallesi’nde oturduğu apartmana Türk bayrakları asıldı, şehirdin yakınları ve komşuları gözyaşı döktü.
Erzurum Polis Okulu’ndan mezun olduktan sonra bir süre Zonguldak’ta görev yapan şehit polis Soner Yıldırım, daha sonra Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü’nde göreve başladı. 4 yıllık polis memuru olan Yıldırım'ın yaklaşık 5 aydır Şırnak'ta görev yaptığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI