GÜMÜŞHANE (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor, hafta sonu deplasmanda Tepecikspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yenişehir Stadı'ndaki antrenman öncesi sporcularla toplantı yapan teknik direktör Mehmet Kaya, Altay karşısında alınan beraberliği unutarak Tepecikspor karşılaşmasını düşünmeleri gerektiğini söyledi.

Antrenman, ısınma ve dar alanda pas çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

Kaya, antrenman sonrası yapığı açıklamada, Gümüşhanespor'u altı gündür çalıştırdığını belirterek, "Gümüşhane benim memleketim. Gümüşhane'ye hizmet benim için onurdur. Böyle sıkıntılı dönemde tekrar Gümüşhane'ye gelip takıma hizmet etmekten, dostlarımla beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Umarım bundan sonraki haftalarda daha fazla çalışarak daha iyi sonuçlar almaya çalışacağız. Bütün hemşehrilerimizi takımımızın durumundan, yaşadıkları üzüntüden kurtarmaya çalışacağız" dedi.

Kaya, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Tepecikspor karşılaşmasının kendileri için dokuz puan değerinde olduğunu ifade ederek, "Bizim için çok önemli bir maç, sentetik sahada oynayacağız, o nedenle antrenmanlarımızı da sentetik sahamızda yapıyoruz. Biz bu ligde devam edeceğiz. Gelecekte üst lige çıkma hedefimiz var. Taraftarımız bizleri desteklemeye devam etsin. Taraftar başarıya gelir, bundan sonraki karşılaşmalarda onların yüzünü güldüreceğiz" diye konuştu.