Samsun Haber - Yaptığı transferler ve elinde bulunan mevcut oyuncular ile defans hattını adeta kaleye çeviren Samsunspor'da forma yarışı yaşanacak

'SOL'DA REKABET VAR
Savunma hattına 8 futbolcunun olması, futbolcuların forma şansı bulmak için kendi aralarında rekabete tutuşmasına neden olacak. Sol bek mevkinde takımın eski futbolcularından Ahmet Burak Solakel, Kemal İşlemek ve yeni transfer Ufuk Budak yer alıyor. Sol defans bölgesinde bu sene büyük çekişme yaşanacak. 

'SAVUNMA BAKANI' ABDÜLKERİM
Samsunspor'da 'Savunma Bakanı' lakabıyla bilinen Abdülkerim Bardakçı'nın yanısıra Ercan Yazıcı ve Sivasspor'un şampiyon kadrsoundan transfer edilen Hasan Hatipoğlu stoper mevkinde mücadele edecek. Bu futbolcular arasında ise stoper mevkinde 'kesin oynar' gözüyle bakılan futbolcular ise Abdulkerim Bardakçı ve Hasan Hatipoğlu olarak göze çarpıyor. 

SAĞ BEK ERKAM'IN
Tereddüzsüz sağ bekin takımdaki en etkili ismi Erkam Reşmen ise yine tek geçecek.  Görevini en iyi şekilde yerine getiren Erkam Reşmen'in, Kırmızı-Beyazlılarda rakebete tutaşacağı bir isim henüz transfer edilmedi. Sezon başladığında geçen sezon olduğu gibi Erkam yine defans hattının sağ tarafından görevine devam edecek.  

Onur EROL