MANİSA, ()

TEK DEĞİŞİKLİK  AKHİSAR Belediyespor'da geçen hafta Çaykur Rizespor'u deplasmanda mağlup eden 11'de tek değişiklik vardı. Teknik direktör Cihat Arslan, cezalı olan Ahmet Cebe'nin yerine Tolga'yı sahaya sürdü.
ANTALYASPORN'DA OPERASYON
Antalyaspor teknik direktörü Yusuf Şimşek ise Beşiktaş'a 5-1 yenilen kadroda büyük operasyon yaptı. Emrah Başsan, Makoun, Diego ve Ömer Kandemir'i keserken, bu oyuncuların yerine Kadir. Diarra, Rıdvan ve Celustka'yı ilk 11'de görevlendirdi. TARAFTARLAR ARASINDA KARDEŞLİK VUNGUSU
Zorlu müsabakada Akhisar Belediyespor'u yaklaşık 1500, Antalyaspor'u ise 200 kadar futbolsever destek verdi. İki kulübün taraftarları karşılaşma öncesi dostluğun en güzel örneklerini sergiledi. Karşılıklı olarak birbirlerine tezahürat yapan taraftarlar, kardeşlik vurgusu yaptılar. Başlama düdüğü öncesi 2 takımın futbolcuları ele ele tribünleri selamlayarak bu dostluğa katkıda bulundu.
YUSUF ŞİMŞEK YİNE TRİBÜNDE  Kasımpaşa karşılaşmasında hakeme yönelik hakareti ve cezalı olduğu halde soyunma odasına girdiği için 7 maç ceza alan Antalyaspor teknik sorumlusu Yusuf Şimşek, müsabakayı yine tribünden izledi. Esame listesinde teknik direktör olarak Ati Göksu görünmesine rağmen, saha kenarında takımı Alaaddin Gülerce yönetti. MAÇIN 6'NCI HAKEMİ KADIN   Maçı Yalova Bölgesi'nden FIFA korkartlı hakemlerimizden Halis Özkahya yönetirken, 6'ncı hakem olarak Meliz Özçiğdem görev yaptı. İzmir Bölgesi'nin kadın hakemlerinden Özçiğdem, karşılaşma öncesi futbolseverlerden büyük ilgi gördü.