Şırnak 1. Amatör U17 Ligi’nde İdil 1937 Spor ile Silopi Serhatspor karşılaşması öncesi takım yönetimi, oyuncular ve HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, kahvaltıda bir araya geldi.
İdil Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltıya İdil 1937 Spor oyuncuları, kulüp yönetimi ve HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan katıldı. Futbolculara moral ve motivasyon vermek için kahvaltıya katıldığını belirten Kaplan, yönetimle takım hakkında bir süre görüştü.
Kahvaltı sonrasında takım yönetimi ve yabancı uyruklu iki oyuncu ile sohbet eden Kaplan " İdil 1937 Spor’un kurulması hepimizi mutlu etmiştir. Başarılarının takipçisi olarak ismi çıkması ve İdil’i temsil etmesi başka bir mutluluktur. Gerek sahada gerek sanal ortamda takımın yanında olmak hepimizin görevidir. Gençlerimizin bir şeyleri başarabilmeleri için onların arkasında olup her türlü desteği vermemiz gerekiyor. Bu yüzden arada böyle görüşmeler yapıp takım oyuncularının moralini yükseltmek ve herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için kendilerinin yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Takımın daha da büyümesi için resmi kurumlara girişimlerimiz sürecektir. Şimdiden İdil halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Kahvaltı sonrasında İdil 1937 Spor Kulüp Başkanı Ekrem Şimşek, Hasip Kaplan’a üzerinde ismi yazılı formayı hediye etti.