Samsun'un İlkadım İlçesi Duruşehir mevkiinde hizmet veren Toyy Market, koronavirüs salgının ilk gününden bu yana aldığı önlemlerle güvenli ve kaliteli alışveriş deneyimi sunarken, fiyatlarıyla da yüzleri güldürüyor. 

HE ZAMAN TOYY
Kerim AKDAĞ: Toyy Market'in diğer marketlere göre kaliteli ve uygun olduğunu düşünüyorum. Ürünlerin fiyatları ise bütçemiz açısından oldukça uygun. Vatandaşın cebini düşünen bir market. Ne arasam bulabiliyorum. Her zaman Toyy Market'i tecih ediyorum. 

HERKESE HİTAP EDİYOR
İbrahim ALKILIÇ: Toyy Market'i ürün çeşitliliği ve uygun fiyatları ile diğer marketlere kıyasla uygun buluyorum. Aradığımız herşeyi bulabiliyoruz. Koronavirüs dolayısıyla rafların düzeni ve temizliği de sürekli kontrol ediliyor. Marketin iç mekan düzeni insanları zorlamayacak şekilde oluşturulmuş.

UYGUN FİYAT
Murat ÇATALSAKAL: Toyy Market'te istediğimiz her ürünü rahatlıkla bulabiliyoruz. Fiyatlar ise çok uygun ve bütçemize uyum sağlıyor. Çalışanlar da, müşterilerle dikkatli bir şekilde ilgileniyorlar. Diğer marketlerden ayıran en büyük özelliği ise ürün fiyatları. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatlara bulabiliyoruz. 

HESAPLI VE KALİTELİ
Aydın AYAN: Toyy Market'te satılan ürünler kaliteli ve uygun fiyatta. Diğer marketlere göre oldukça hesaplı ve bütçemize uygun ürünler var. Aynı zamanda aradığımız herşeyi bulabiliyoruz.  Raflardaki düzen ve çalışanların ilgilsi de gayet güzel.

TERCİHİMİZ TOYY MARKET
Murat OKTAY: Şehirdeki bütün marketleri gezdim fakat Toyy Market'te fiyatlar diğer marketlere göre oldukça uygun.  Toyy, kaliteli ve çeşitli ürünleri ile her zaman tercih edilen bir market oldu. Ailecek, Toyy Market'i tercih ediyoruz. 

BÜTÇEMİZE UYGUN
Fethiye GÜLDEN:Toyy Market, diğer marketlere göre bütçemize daha uygun. Hesaplı alışveriş yapabilme imkanı buluyoruz. Marketteki ürünlerin kalitesini çok beğeniyoruz. Koronavirüse karşı tedbirlerini de alarak güvenli alışveriş imkanı sunuyorlar. 

SIKINTI YAŞAMIYORUZ
Kemal SERİN: Aradığımız her şeyi Toyy Market'te bulabiliyoruz. Fiyat olarak ise diğer marketlere göre daha uygun. Aradığımızı bulabiliyoruz ve ürün konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. Kaliteli ürünler uygun fiyata satılıyor. Alışverişlerimizi Toyy Market'ten yapıyoruz.

ARADIĞIMIZI BULUYORUZ
Lütfiye OKUTAN: Toyy Market'in diğer marketlere göre uygun olduğunu düşünüyorum. Toyy Market'te ütün çeşitliliği oldukça fazla. Burada hiçbir konuda sıkıntı yaşamıyoruz ve aradığımız her şeyi buluyoruz. Ayrıc markette tüm önlemler alınmış. Bu nedenle gönül rahatlığıyla alışveriş yapıyoruz. 

OLDUKÇA EKONOMİK
Muhterem BUDAK:Toyy Market hem evimize yakın, hem de ekonomik açıdan diğer marketlere göre oldukça uygun. Kaliteli, güvenilir ve her bütçeye uygun ürün satılıyor. Tercihimi her zaman Toyy Market'ten yana yapıyorum. 

DAHA UYGUN
Meryem AYAN: Uygun ve kaliteli ürünler olduğundan dolayı Toyy Market'i tercih ediyoruz. Diğer marketlerle kıyaslarsa; hem çeşit çok fazla, hem de fiyatları daha uygun. 

Esra VURAL-Yasin YILDIZ