AK Parti Yunus Emre Belediyesi Başkan Aday Adayı Berk Mersinli seçim çalışmaları kapsamında Barbaros Mahallesi'ni ziyaret etti.

Mersinli mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmasında emekten yana kolektif bir çalışma anlayışında olduklarını kaydetti. Belediye yönetiminin halkla yönetim arasında güven esasına dayalı olması gerektiğini, kendilerinin de bu güven anlayışını hem tesis edeceklerini ve hem de bu anlayışı kurumsallaştıracaklarını ifade eden AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan aday adayı Berk Mersinli ziyareti esnasında özellikle üretim yerlerini uğrayarak çalışan işçilerle birlikte olmaya özen göstererek onların talep ve sorunlarını dinledi.

Siyasetin her açılımında, tüm din ve inançlarda insanın kendi aklının ve emeğinin ürettiği her şeye saygı duyulması gerektiğini belirten Berk Mersinli, "Her gün gündüzleri gerçekleştirdiğimiz programlar haricinde akşamları da Yunus Emre ilçemize bağlı mahallerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle vatandaşlarımızla birlikte olmaya özen gösteriyoruz. Bu ziyaretimizde ise Barbaros Mahallesi esnafı ve sakinleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle mahalle eşrafının şahsıma ve ekibime gösterdiği konukseverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaret esnasında mahallede en çok dikkatimizi çeken üretim yerleri oldu. Üretimlerin son derece sağlıklı, hijyenik ve modern ortamlarda yapılması bir başka sevindirici durum. inşallah Yunus Emre Belediye Başkanlığı görevi tarafıma nasip olursa öncelikli olarak Halk Eğitim Merkezi ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde mesleki istihdam kursları açma hedefimiz var. Emek bizim için kutsaldır. Açmayı düşündüğümüz kurs merkezinde eğitim görecek olan kursiyerlerimiz, açılan kurslar sayesinde boş vakitlerini değerlendirerek bu kurslarda edinmiş oldukları bilgi ve beceriler sayesinde yeteneklerinin bilincine varacaklar” dedi.

Barbaros Mahallesi'ni ziyareti esnasında Yunus Emre ilçesiyle aynı adı taşıyan Yunus Emre Camii'ni ziyaret eden Berk Mersinli, "Camilerimizin bulundukları alana nefes aldıracağız. Camilerimiz biz Müslümanların ibadet yerleridir. Bu ibadet yerlerinde de gerekli restorasyon çalışmalarını gerçekleştireceğiz" dedi.