ORDU (AA) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu 6. hafta maçında perşembe günü sahasında İsveç'in Udominate takımıyla karşılaşacak Orduspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Başantrenör Levent Deringöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Kupası B Grubu'nda son maça çıkacaklarını söyledi.

Rakiplerinin İsveç'in Udominate takımı olduğunu hatırlatan Deringöl, "Rakibimizi ilk maçta farklı mağlup etmeyi başarmıştık. Şimdi aynı başarıyı kendi sahamızda da göstererek gruptan çıkmayı garantilemek istiyoruz" dedi.

Grubun 2. sırasında yer aldıklarını ifade eden Deringöl, "Udominate karşısında kazanmamız durumunda diğer maçın sonucuna bakmazsızın bir üst tura çıkmış olacağız. Biz başka takımların ne yaptığına bakmadan bir üst tura çıkmak istiyoruz. Açıkçası kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz" diye konuştu.

İşlerini şansa bırakmamak adına mutlak kazanmak istediklerini vurgulayan Deringöl, "Bir üst tura çıkmamız durumunda bu Orduspor tarihinde de bir ilk olmuş olacak. Biz de Orduspor'a bu gururu ve sevinci yaşatmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Deringöl, taraftarlara da çağrıda bulunarak, "Grubun son maçına herkesi bekliyoruz. Taraftarımızla birlikte kazanmak istiyoruz. Bu maçta onların desteğine çok ihtiyacımız olacak. Bütün basketbol severleri maça davet ediyorum" dedi.

Öte yandan mor beyazlı ekip, Udominate maçı hazırlıklarına Durugöl Spor Salonu'nda başladı. 

Başantrenör Levent Deringöl idaresinde hazırlıklarına başlayan Karadeniz temsilcisinde sakat oyuncu olmadığı öğrenildi.