Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, önemli bir derbi mücadelesinden galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 16. hafta derbi karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı yönetici Abdurrahim Albayrak, önemli bir galibiyet aldıklarına değinerek, "İyi maç oldu. Beşiktaş’a çok teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi ağırladılar. Burada her şeyden önce bütün futbolcu kardeşlerime, kulübümüze göstermiş oldukları kolaylık için başta Selçuk olmak üzere, bütün kardeşlerime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bize hepsi çok kolaylık gösterdi. Tek kelime yapmadılar ve bunun için takımdaki tüm futbolculara teşekkür ediyorum. Hamza hocaya teşekkür ediyorum. Gördünüz 4 galibiyet 1 beraberlik aldık. Bu da muhteşem bir başarı. Dün akşam Duygun başkanımız bizi yalnız bırakmadı. Hep beraber moral yemeği yedik. Bundan sonra da böyle yemekler düzenleyeceğiz. Ayriyetten bizi bugün Florya’da yalnız bırakmayan taraftarlarımız, yağmur çamur demeden bizi destekleyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarların da galibiyette çok büyük katkısı oldu" dedi.
Tüm futbolculara teşekkür eden Albayrak, şöyle konuştu.
"Bana şunu söylediler: ’sen nasıl istiyorsan öyle olsun’ dediler. Mali konuda olsun, sözleşme konusunda olsun, şunu açık ve net söylüyorum, bütün futbolcu kardeşlerime, kirada olanlara, oynayıp oynamayan hepsine teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Huzurunuzda Galatasaray camiasının da bunu bilmesini istiyorum. Bize en ufak pürüz çıkarmadılar. Sneijder’inden Melo’sundan Telles’inden Muslera’sına varana kadar hiç bir kelime söylemeden herkes imzalarını attı. Gördünüz biz artık iyi bir ekip olduk. İki sene üst üste şampiyon olduğumuzda da böyle iyi bir ekip olmuştuk. Allah’ıma şükürler olsun aynı ruhu yakaladık. Bu galibiyet camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."