AK Parti Samsun'da 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi  yaklaşık 3 bin 500 teşkilat mensubu 100'e yakın aday adayı için oy kullandı.

ŞÖLEN HAVASINDA GEÇTİ

AK Parti Samsun İl Başkanlığınca, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlıkları için partilerine başvuran 100'e yakın aday adayına yönelik Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da dijital ortamda temayül yoklaması yapıldı. 3 bin 500'e yakın teşkilat mensubunun oy kullandığı ve şölen havasında geçen temayül yoklamasına önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel, AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Tuba Erden, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Enes Kaşkaş da katıldı.  

EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERDİ

Kanal S mikrofonlarına özel değerlendirmelerde bulunan ve Samsun'un AK Parti'ye her zaman güçlü bir destek verdiğini kaydeden Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, "Teşkilatımızın heyecanı çok yüksek.Uyumlu bir temayül yoklamasını Samsun'da gerçekleştiriyoruz. Samsun bizim için kıymetli. 17 ilçemizdeki ve Büyükşehir'deki aday adaylarımız arasında teşkilatımızın görüşlerini soruyoruz. Mevcut belediye başkanlarımızla ilgili memnuniyeti ölçüyoruz. Türkiye'de hiçbir partinin böyle kapsamlı bir organizasyonu yok. Saat 16.00 itibariyle Samsun'daki oylama sonuçları Cumhurbaşkanımızın önüne düşecek.  İnşallah Cumhurbaşkanımız liderliğinde çok güçlü şekilde hazırlandığımız inanarak yürüdüğümüz 2024 Yerel Seçimlerinde de AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak başarı ile bu süreçlerden zaferlerle çıkacağımıza inanıyoruz. Samsun da her zaman bize en güçlü desteği veren rekorlar kıran bir şehir. İnşallah bugünkü temayül yoklamasının ardından güçlü adaylarımızla Samsun’da da yerel seçimlere güçlü adımlarla yürüyeceğiz” dedi. 

HAYIRLI OLSUN

Yoğun katılımın mutluluk verici olduğunu belirten AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel de, "İnşallah projesi olan adaylarla yarışa gireceğiz. Amacımız Samsun Büyükşehir ve tüm ilçelerini Cumhur İttifakı'na kazandırmak. Temayül yoklamasının ve 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nin Samsun'a ve Samsun'umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu. 

"EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ"

Samsun'da yoğun bir katılım olduğunu dile getiren Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Enes Kaşkaş da, "Katılımın yoğun olması bizim için sevindirici. Partimizin 22 yıl üzerine hala bu katılımla devam etmesi en büyük gücümüz. Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Süreci demokrasi şöleni şeklinde bitirip, adaylarımızı açıklayıp, Samsun'a yakışır bir şekilde rekorla bu seçimleri devam ettirmeyi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

"BAYRAM GİBİ TEMAYÜL "

Temayül yoklamasını 'bayram' olarak nitelendiren AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse de şunları söyledi: "AK Parti tüm organizasyonlarını başarıyla yapar. Bugün de 81 ilde olduğu gibi Samsun'da da temayül yoklamamıza yoğun bir katılım var. Mevcut belediye başkanları hariç 100 civarında aday adayımız var. Sistem analiz edilecek, değerlendirmeler yapılacak."

Samsun'da silah kaçakçılığı operasyonu: Adreste ele geçirildi Samsun'da silah kaçakçılığı operasyonu: Adreste ele geçirildi

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.