Şanlıurfa’da kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de kardeşlik sofrası kuran Büyükşehir Belediyesi, Halfetilileri aynı iftarda buluşturdu.

Yukarı Halfeti’de Hükümet Konağı önünde kurulan kardeşlik sofrasına, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Halfeti Kaymakamı ve Halfeti Belediye Başkan Vekili Şeref Albayrak, AK Parti İlçe Başkanı Canan Onur Seyyar ve çok sayıda vatandaş katılıdı.

Kardeşlik sofrasına katılan Halfetililerle bir araya gelen Çiftçi, burada bir konuşma yaparak Halfeti’de yaşanan gelişimi ve dönüşümü anlattı.

Çiftçi konuşmasında, "Büyükşehir Belediyesi olarak her ilçede başlattığımız gelişimi ve dönüşümü Halfeti’de de sürdürüyoruz. Aşağı Halfeti’de marinalar, yüzen köprüler, sosyal tesisler ve bunun gibi bir çok çalışma yürüttük. Yine yukarı Halfeti’de 45 dönümlük kent parkı, prestij caddeleri, bulvarlar ve yol düzenlemeleri yapılıyor. Halfeti’yi seviyoruz ve ileriye taşımak için elimizden gelen bütün özveriyi sergiliyoruz. İnsana hizmeti ibadet aşkı olarak görüyoruz. AK Belediyelerin anlayışı budur ve her zaman hizmeti insan için geliştirirler. Dün yine ilçemizde incelemelerde bulunduğumuzda Yukarı Göklü’de ilk kez başlattığımız beton yol uygulamasını gezdik. Büyükşehir Belediyesi ilçelerimizin gelişim ve dönüşümünü birer birer gerçekleştiriyor. Aynı şekilde ilçe belediyelerimiz de güzel çalışmalara imza atıyorlar. Bunun üstüne koordinasyon eklenince ilçenin geleceği bir tık ileriye taşınıyor. Halfetili kardeşlerimiz huzurdan yana bunu biliyoruz, bölgemizin sükuneti tüm Türkiye’de bilinmekte. Büyükşehir Belediyemizin kurduğu kardeşlik sofrasına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesine ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Halfeti Kaymakamı ve Halfeti Belediye Başkan Vekili Şeref Albayrak, "Birlik, beraberlik, kardeşlik ve mağfiret ayı olan ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’ye bu akşam sofrasını bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum" diye konuştu.