ZONGULDAK (AA) - Vakıf Emeklilik, Zaman Makinası Projesi ile rahat bir emeklilik için Bireysel Emeklilik Sigortası (BES) yaptırmanın önemine dikkat çekiyor.

Vakıf Emeklilik'ten yapılan yazılı açıklamada, zaman makinesi ile insanlara geleceklerinden mesaj verdikleri belirtildi.

Kişileri 30 yıl sonrasına götüren zaman makinesinin yolculuğuna Zonguldak'ta devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Zaman Makinası Projesi ile insanları geleceğe yolculuğa çıkarıyor. Zaman makinesi ile kişileri 30 yıl sonrasına götüren ve hayalini kurdukları emeklilik dönemini yaşatan Vakıf Emeklilik, zamanın ne kadar çabuk geçtiğini, 'şimdiden dahat bir gelecek' için BES yaptırmanın önemine dikkat çekiyor. Gelecekten mesaj veren zaman makinesi, BES yaptıran kişilerin gelecekte de rahat ve keyifli bir zaman geçirmesinin mümkün olduğunu vurguluyor. Kocaeli'nin İzmit ilçesinden yola çıkan zaman makinesi, bugün Zonguldaklılarla buluştu. Anadolu'yu gezecek olan zaman makinesi, Zonguldak'ın ardından Samsun, Ankara, Kayseri, Adana, Gaziantep, Antalya ve İzmir'de yolculuğuna devam edecek. Zaman makinesinin son durağı ise İstanbul olacak."

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Zaman makinesiyle yolculuğa çıkan kişilerin, öncelikle 30 yıl sonraki halleri gözlerinin önüne geliyor. 'geleceğe hoş geldin' mesajı ile çıkılan yolculukta, kişilerin emeklilik günlerinde de şu andaki hayat standartlarında bir yaşam sürmelerinin BES ile mümkün olabileceği mesajı veriliyor. Bireysel Emeklilik Sistemi'nin sağladığı faydalarının kişilere bir kere daha anlatılacağı bu yolculukta zamanın çabuk geçtiği belirtilerek, bu nedenle bir an önce birikim yapmanın önemine işaret ediliyor."