Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, Akhisarspor karşılaşmasını yine televizyondan takip edecek
    
Sağlık sorunları nedeniyle maçlara bir süredir gidemeyen Başkan Yüksel Yıldırım, Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı yine ekran başından takip edecek. Ligde oynanan 3 maçı da televiazyondan takip eden ve takımına bu şekilde destek olan Yıldırım'ın bu maçtaki beklentisi ise 3 puan olacak. 

HEDEF 3 PUAN

Şampiyonluk yolunda yürüyen Yılport Samsunspor, bugün evinde Akhisarspor'u konuk edecek. Saat 16.30'da başlayacak müsabakada TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Tek hedef ise 3 puan 

TFF 1. Lig 4. hafta müsabakasında Yılport Samsunspor, evinde Akhisarspor konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak kritik karşılaşmanın başlama saati 16.30 olacak. TRT Spor'dan naklen yayınlanacak olan maçta tek hedef ise 3 puan olacak. Daha önce rakibi ile 2 kez karşılaşan Kırmızı-Beyazlılar, 1 galibiyet, 1 beraberlik elde etmişti. Bu sezon hedefini Süper Lig koyan Samsunspor, en son deplasmanda karşılaştığı Bandırmaspor ile 2-2'lik skorla berabere kalmıştı. Sakat ve kovid-19 testi pozitif çıkan oyuncular sonrası ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın sahaya nasıl bir kadro ile çıkacağı ise merak konusu oldu.