ORDU (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor'un başantrenörü Levent Deringöl, "Büyük bir moralle çıkacağımız Yakın Doğu Üniversitesi karşısında kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz" dedi. 

Deringöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın sahalarında oynayacakları Yakın Doğu Üniversitesi maçını her maç gibi önemsediklerini söyledi. 

Hafta içi Avrupa kupasında aldıkları galibiyetin takıma büyük moral ve motivasyon sağladığını kaydeden Deringöl, "Ligde şu ana kadar bir galibiyetimiz ve iki mağlubiyetimiz var. Yarın da ligin yeni ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi ile karşılaşacağız. İnşallah kazanmak için oynayacağız. Bunun için de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. 

Deringöl, tek sorunlarının yorgunluk olduğunun altını çizerek, "Üst üste hem lig hem de Avrupa Kupası maçları oynadık. Bundan dolayı takımımız çok dinlenme fırsatı bulamadı. Oyuncularımız çok efor sarf etti. İnşallah arkadaşlarımız bu maçta da ellerinden geleni yaparak, bizlere güzel bir galibiyet daha hediye edecekler" ifadelerini kullandı. 

Ellerindeki kadronun çok iyi olduğunu vurgulayan Deringöl, "Ligde artık galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Avrupa Kupası'nda işler istediğimiz gibi gidiyor. Büyük bir moralle çıkacağımız Yakın Doğu Üniversitesi karşısında kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum" şeklinde konuştu. 

Levent Deringöl, yarın saat 14.00'da başlayacak maça tüm basketbolseverleri beklediklerini sözlerine ekledi.