AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney, nereden geldiğini unutmayacağını, hava atmayacağını ve dedikodu değil, proje üreteceğini söyledi.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av.Adem Güney, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ticaret ve sanayi erbabı ile yatırımcının önünün açılması gerektiğinin altını çizen Güney, “Siyasilerin en çok uğraştığı konulardan birisi işsizlik meselesidir. Yolda yürürken, otururken, siyasilere en çok sorulan konulardan birisi işsizliktir. İşsizliğin de çözümü yatırımdır. Sanayiciler, iş adamları eğer fazla yatırım yaparsa işsizlik o kadar bu ülkede sorun olmaktan çıkacaktır. Onun için ben diyorum ki, günümüzde yatırım yapan, istihdam sağlayan, işçi çalıştıran insanlar toplumun en makbul insanlarıdır. Çünkü bu insanlar, sokaktaki insanlara iş sağlıyor, ekmek veriyor. Ailenin ayakta kalmasına vesile oluyor. İnsanlarımızı işsizlikten kurtarıyor. Ülkemizin ve insanımızın zenginleşmesini, kalkınmasını sağlıyor. Akşamları çorbanın tütmesine kaynamasına sebep oluyor. Kim ki bu ülke insanına iş ve aş sağlıyor demek, çok güzel iş yapıyor demektir. Cömert ve işçisine imkan sağlayan iş adamları makbul ve güzel insanlardır” dedi.
GÜNEY’İN TAAHHÜTLERİ
Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili olarak seçilmesi halinde seçmenine taahhütlerde bulunan milletvekili aday adayı Adem Güney, “Halkımın telefonlarına cevap vereceğim. Sık sık Samsun’da halkın arasında bulunacağım. Cenaze, düğün mutlu ve acı günlerde görüleceğim. Ulaşılır olacağım. Kimseyi azarlamayacağım, küçümsemeyeceğim. Selamları cimri kullanmayacağım. Dertli olanı ve konuşan insanı dinleyeceğim. İnsanlarla göz göze geleceğim. Sessiz mekanları tercih etmeyeceğim. Üç beş kişinin etki alınana girmeyeceğim. Seçmenlerime yüksek ses tonuyla konuşmayacağım. Yüzüm güleç olacak, kaşlarım çatık olmayacak. İnsanları emir eri gibi görmeyeceğim. Bencil olmayacağım. Kavga etmeyeceğim. Sızlanmayacağım, küsmeyeceğim. Suçu sürekli birilerinin üzerine atmayacağım. Dedikodu değil, proje üreteceğim. Birlik ve beraberliğin gücüne inanıp gereğini yapacağım. Çokluk varsa bereket var diyeceğim. Günü birlik dostları tercih etmeyeceğim. Eleştiriye açık, övgüye kapalı olacağım. Övgüyü değil, doğruyu seveceğim. Nereden geldiğimi unutmayacağım, hava atmayacağım. Vatandaşı seçimden seçime ziyaret etmeyeceğim. Halkın çok şey bildiğini ve anladığını unutmayacağım. Haram ve helali bileceğim. Dünyanın fani olduğunu unutmayacağım. Sevgiyi lugatımdan çıkarmayacağım” diye konuştu.