Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulüp Başkanı Dr. Hasan Akgün, takımın iyi bir hazırlık sezonu geçirdiğini ve Lake Cup’ın favorisi olduğunu söyledi.

2015-2016 sezonunda Basketbol Süper Ligi’ne çıkma başarısı gösteren ve ilk kez katıldığı FIBA Eurocup’ta son 8’e kalan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, bu sezona da iddialı başlıyor.

Yeni transferler güç kattı

Yeni transferleriyle güçlü bir kadro oluşturan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, lig öncesi takımın son durumunu görmek ve geleneksel hale getirdiği Göl Kupası - Lake Cup’ta ikinci kez şampiyon olmayı hedefliyor. Adını Büyükçekmece Gölü’nden alan Göl Kupası-Lake Cup turnuvası 6 - 7 Eylül 2017 tarihleri arasında Büyükçekmece Gazanfer Bilge Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Demir İnşaat bu yılda kupaya talip

Geçtiğimiz yıl kupaya katılan 2 takımı yenerek kupanın sahibi olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı bu senede turnuvanın favorisi. Makedonya’nın güçlü takımlarından Skopje, Hırvatistan’ın güçlü ekiplerinden Cibona ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katılımı ile daha geniş ve uluslararası bir turnuva gerçekleştirecek olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, kupayı bir kez daha müzesine götürerek sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

“Büyükçekmece ailemizden destek bekliyoruz”

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulüp Başkanı Dr. Hasan Akgün, takımın iyi bir hazırlık sezonu geçirdiğini ve Lake Cup’ın favorisi olduğunu belirterek; “Önümüzde sezon daha büyük başarılara imza atabilmemiz için Büyükçekmece ailemizin desteğine ihtiyacımız var. Lake Cup ve lig maçlarımızda büyük Büyükçekmece ailemizin tribünlerimizi doldurmasını bekliyoruz” dedi.