Yeşilay Haftası nedeni ile Yeşilay Ağrı Şubesi yönetici ve üyeleri, bağımlılığa dikkat çekmek için 4 kilometre yürüyüp ardından kitap okudu.

1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeni ile etkinlik yapan Yeşilay Ağrı Şubesi üyeleri, yaklaşık 4 kilometre yürüdükten sonra Cumhuriyet Caddesinde kitap okudu.Teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek içinde cadde ortasına telefonlarına bırakarak eylem gerçekleştirdi.

Burada bir açıklama yapan Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan, Yeşilay’ın kuruluşundan bu yana her türlü bağımlılığa karşı mücadele gösterdiğini belirtti. Aslan, "Kuruluşunun 98. yılını kutladığımız Yeşilay 1-7 Mart Haftasını, bugün sağlıklı yaşam için yürüyüş etkinliği ile başlatmış bulunmaktayız. Ortalama 4 kilometre "Sağlık İçin Hareket Et" sloganıyla Ağrı Gençlik Merkezinden Cumhuriyet Caddesine kadar yürüdük. Yeşilay kuruluşundan bugüne dönemsel olarak yeni çıkan her türlü zararlı alışkanlığa karşı mücadele etmiş, misyon ve vizyonunu her zaman korumuştur. Bizlerde Ağrı Şubesi olarak bu misyona uygun hareket edebilmek için sağlıklı yaşamı vurgulayabilmek adına adım attık" dedi.