PTT 1. Ligi’ne bu sezon iyi bir kadro ile başlamak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Tunuslu orta saha oyuncusu Ben Yahia’yı da kadrosuna kattı.
Onursal Başkanlığı’nı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yaptığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Teknik direktörlüğe Nurullah Sağlam’ın gelmesinden sonra transfer çalışmalarına hız veren mavi-beyazlı kulüp, geçen sezon Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen başarılı futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine kulüp başkanı Abdülkadir Gözegir, teknik direktör Nurullah Sağlam, futbol şube sorumlusu Çetin Katırcıoğlugil katıldı.
BEN YAHİA KİMDİR?
9 Eylül 1984’te Tunus’ta doğdu. Tunus Milli Takım oyuncusu da olan Ben Yahia, 2010-11 sezonun sonuna kadar Tunus'un Club Africain takımında oynadı. 2011-12 sezonu itibariyle Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'na transfer oldu. Geçen sezona kadar Mersin İdman Yurdu’nda oynayan Ben Yahia, Tunus vatandaşlığı yanında Fransız vatandaşlığına da sahip. Başarılı orta saha oyuncusu 2014-2015 sezonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor formasını terletecek.