Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, Sağlık-Sen Genel Merkez Disiplin Kuruluna yeniden seçildi.
Sağlık-Sen 5. Olağan Genel Kurulunda yeniden Genel Başkanlığa seçilen Metin Memiş ile birlikte, Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz de Genel Disiplin Kuruluna tekrar seçildi.
Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, kendisini bu göreve layık gören delegelere teşekkür ederek, tekrar güven tazeleyen Genel Başkan Metin Memiş ile birlikte çok daha güzel görevlere imza atacaklarını söyledi.
Seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, 15 Mayıs’a kadar 250 bin üyeye ulaşarak, Sağlık-Sen’i zirveye taşıyacaklarını söyledi. Hizmet yolculuğunda kendisine ve listesini onaylayarak bu kutlu görevi veren delegelere teşekkür eden Memiş, “Bundan sonra da Akif İnan’ın Memur-Sen’i kurduğu ilkelerden ayrılmadan, hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. Aramıza fitne sokulmasına müsaade etmeyeceğiz. Bütün enerjimizi üyemiz, sağlık ve sosyal hizmet çalışanları, ülkemiz ve dünya mazlumları için harcayacağız. Biz, büyük bir aileyiz. Hizmet sendikacılığında 20 altın yılı birlikte geride bıraktık. Yeni ufuklara, yeni hedeflere hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.
Sağlık-Sen Genel Merkez Disiplin Kuruluna, Mehmet Öz ile birlikte Mehmet Ali Arayıcı, Mehmet Karataş, Efe Zileli ve İlhan Öksüz seçilirken, Denetim Kurulu Üyeliklerine ise, Sinan Kuluöztürk, Durali Baki, Erdal Bolatcı, Recep Kurum ve Abdulbaki Karaer seçildi.