Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kapalı Pazar esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Belirli dönemlerde vatandaş ve esnafı ile bir araya gelen Başkan Yağcı, çalışmaları kapsamında Kapalı Pazar esnafı ile vatandaşları ziyaret ederek, hayırlı pazarlar temennisinde bulundu. Pazarcı esnafı ve vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, esnaf ve vatandaşlara çeşitli konularda bilgiler aktardı.

Belediye çalışmaları hakkında da esnaf ve vatandaşlara bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyareti hakkında, "Belediyemiz Kapalı Pazar’ını Giyim ve Mensucat Odası Başkanımız Haşim Balcı ve Başkan Yardımcılarımız ile birlikte ziyaret ettik. Ziyaretimiz kapsamında pazar esnafımıza kolaylıklar dilerken pazarımıza gelen hemşehrilerimiz ile hasbihal etme fırsatı bulduk. Esnafımızı ziyaret ederek tüm esnafımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk. AVM konforunda alışveriş yapmanın ayrıcalıklarını sağlayan Bilecik Belediyesi Kapalı Pazarımızda inşallah farklı gelişmeler ile daha da konforlu hale getirmeyi planlıyoruz. Göreve geldiğimizde sokak ve mahalle aralarında hoş olmayan pazar görüntüleri varken Allah’a çok şükür ki hemşehrilerimiz ile el ele hep birlikte yaptığımız bu çalışmalar sayesinde vatandaşlarımızdan aldığımız memnuniyet ve güçle, bu eserlere ve projelere yenilerini katarak ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Gayemiz vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak” ifadelerine yer verdi.

Kapalı Pazar esnafı ve vatandaşlar da Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.