Başkent’te suya 17 oranında zam yapılacağını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ’’Önümüzdeki meclis toplantısında alacağımız kararla ayın 17’si itibariyle bütün abonelerde yüzde 17 indirime gidiyoruz’’ dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ayın 17’si itibariyle bütün su aboneliklerinde yüzde 17 indirime gidileceğini açıkladı. Başkan Tuna, ’’Önümüzdeki meclis toplantısında alacağımız kararla ayın 17’si itibariyle bütün abonelerde yüzde 17 indirime gidiyoruz. Bunun amacı dış ekonomik baskılara karşı vatandaşımıza destek olmak. Okullar da açılıyor. Okulların açılmasıyla masrafları artan vatandaşlarımıza destek olalım düşüncesiyle yüzde 17 oranında tüm abonelerimize indirimi meclisimizin alacağı kararla gerçekleştirmiş olacağız’’ ifadelerini kullandı.

Halk Ekmek ve ulaşıma herhangi bir zam yapılmadığını vurgulayan Tuna, ’’Halk Ekmeğe zam yapmadık, yapmayacağız da. Belediyeye ait otobüslerde ve metrolarda da zam yapmadık, yapmıyoruz. Dolayısıyla temel ihtiyaçlar olan ulaşım, ekmek ve suda vatandaşlarımıza destek olmaya gayret ediyoruz imkanlarımız ölçüsünde’’ şeklinde konuştu.