BAYBURT (AA) - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Bahaddin Güneş’ten boşalan teknik direktörlük koltuğu için geçtiğimiz sezon Silivrispor’u çalıştıran Erdal İşkar’la anlaştı.

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk’le tesislerde sözleşmesini imzalayan İşkar, mücadele eden ve 90 dakika boyunca oyunu bırakmayan bir takım oluşturacağının sözünü verdi.

Geçen yılki kadroya kaliteli isimler ekleyerek yola devam edeceklerini vurgulayan İşkar, şöyle konuştu:

"Öncelikle beni tercih ettikleri için kulübümüz ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Geçen sene Silivrispor'da play-off mücadelesi verdik. Daha önce 2. Lig ekibi Bozüyükspor'u çalıştırdım. Bayburt'ta hedeflerimiz var. Mevcut iskelet kadroyu koruyup, kaliteli oyuncular alarak iyi bir kadro oluşturacağız. Şunun sözünü size verebilirim, öncelikle çok koşan, mücadele eden bir takım yaratacağız. 90 dakika oyunu bırakmayan, çok pozisyon üreten, çok pozisyona giren seyircilerin zevk alacağı bir kadro için söz verebilirim. Sonuç ne olur onu bilemeyiz ama iyi bir takım yaratacağız. Taraftarımız bize güvensin, birlikten kuvvet doğar ve bunu hep birlikte başarabiliriz. Daha önce bunu başardık. Hayırlı olsun diyor, teşekkür ediyorum."

Başkan Şentürk ise 11 Temmuz’da yapılacak kongre ile daha katılımcı bir yönetimle yola devam edeceklerini ve mevcut kadrodan 9 isimle yola devam edeceklerini belirtti.

"2015-2016 sezonuna Erdal İşkar hocamızla başlayacağız" diyen Şentürk, şunları kaydetti:

"Hayırlı olmasını diliyorum. Mevcut kadromuzdan 9 futbolcumuz kalacak. Teknik heyetimizin vereceği rapor ve yönetimimizle birlikte yeni transferleri gerçekleştirerek şehrimize layık iyi bir takım kuracağız. İyi bir takım kurmayı hedefliyoruz. 11 Temmuz da kongremiz var, daha katılımcı bir yönetim oluşturacağız. Hatalar yapıyoruz, bunlar olacak ama hatalarımızdan dersler çıkararak hep birlikte başarıyı yakalayacağız. Herkesle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ayrım yapmaksızın herkesin desteğini bekliyoruz. Bizimle olmak isteyen herkese de kapımız açık. Şehrimize yakışır bir takım yapacağız. Taraftar gruplarımız ve tüm Bayburtlularla bunu başaracağız."