Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, ligi en iyi yerde bitirmek istediklerinin altını çizdi.

Hafta sonu oynayacağı Kırklarelispor maçı hazırlıklarına başlayan Aydınspor 1923’te Seçkin ve Onur’un sakatlığı sürüyor. Savaş’ın durumu ise iyi olduğu belirtilen Aydınspor 1923’te Tarsus İdman Yurdu maçında alınan beraberliğinin moral bozukluğu atlatılmaya çalışılıyor. Tarsus İdman Yurdu maçında, sakatlık yaşayan ve hastanedeki tedavisinde alerjik rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen stoper Bayram’ın da sahaya çıkması için engel olmadığı belirtildi. Bayram’ın durumunun TFF’ye bildirildiği belirtilirken, Bayram’ın sprey kullanarak sahaya çıkması istendiği öğrenildi.

Kendi tesislerinde çalışan Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, ligin bitiminin son dakikasına kadar mücadele vereceklerini söyledi. Hedeflerinin şu anda bulunduğu konumdan daha üst sıralara çıkmak olduğunu belirten Ceviz, “Ligi bitirdiğimizi kimse düşünmesin. Kalan 6 maçı en iyi şekilde oynayacağız. Ligi de en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

CEVİZ İLE MASAYA OTURULACAK

Aydınspor 1923’e ilk yarının bitimine 5 hafta kala gelen,gösterdiği performansla dikkatleri üzerine toplayan teknik direktör Mustafa Ceviz ile kısa süre içerisinde masaya oturularak sözleşme uzatılacağı öğrenildi. Siyah-beyazlı camiaya yakın kaynaklara göre, önümüzdeki sezonda yönetimde değişikliğe gidileceği, uzun vadeli ve kısa vadeli projelerin hazırlığının içinde bulunulduğu öğrenildi