Kraliyet Ailesi'nin 5 milyar pound (36 milyar TL) değerindeki mücevherlerinin sergilendiği Londra Kulesi Crown Jewels'da güvenlik görevlisinin, güvenlik kamerasından ziyaretçileri izlemek yerine, cinsel içerikli film izlerken görüntülendiği öğrenildi. Siyah üniformalı Crown Jewels muhafızı görev başında elinde cep telefonu esmer bir kadının olduğu cinsel ilişki filmine odaklanırken, kraliyet çalışanının üniforma ve şapkasıyla görev başında çekilen bu görüntünün, bir meslektaşınca vardiya değişim saatinde gizlice çekildiği öğrenildi. Gardiyan, vardiyayı devralan kişinin arkasından geldiğini duymadı, bu sebeple de bu şekilde yakalandı. Bu görüntü WhatsApp'ta paylaşıldı ve sosyal medyada hızlıca yayılırken, fotoğraf bir WhatsApp grubuna açık bir şekilde gönderildi.

"NEREDE OLURSANIZ OLUN"

Güvenlik görevlisinin, güvenlik kamerası yerine cinsel içerikli film izlediğinin ortaya çıkmasından sonra,  "Nerede olursanız olun, işyerinde cinsel içerikli film izlemek yanlış.", "Londra Kulesi'nde çalışırken çok büyük bir sorumluluğunuz var, bu yüzden çok çirkin" gibi yorumlar yapıldığı görüldü.

Dün gece bir Kule sözcüsü fotoğraf hakkında şöyle konuştu:

''Güvenlik bizim için son derece önemlidir. Bu konuyu son derece ciddiye alıyoruz ve kapsamlı bir soruşturma yürütüyoruz.''