Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve beraberindeki heyet İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının ardından ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. İlk ziyaretine MHP Tekkeköy İlçe Başkanlığından başlayan Karapıçak ilçe ziyaretlerine 19 Mayıs, Yakakent, Alaçam ve Bafra ziyaretleriyle devam etti. Göreve başlayan ilçe başkanlarını tebrik eden Karapıçak ziyaretleri sırasında il kongresinin 11 Ekim 2020 Pazar günü yapılacağını belirterek, İl Başkanlığı seçimi ile ilgili olarak İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Delegeleri ile partilileri bilgilendirdi. 

BİLİNCİNDELER
Ziyaretler sonrasında kısa bir açıklama yapan Karapıçak,  “İlçe teşkilatlarına üstlendikleri görevin kutsallığını ve dünyanın, dolaysıyla ülkemizin içinden geçtiği bu zor önemin öneminden bahsediyoruz. Teşkilatlarımız zora ve çalışmaya talip oldular. Bunun bilincindeler” diye konuştu. 

11 EKİM
İlçe kongrelerinin bittiğini ve İl Kongresinin de 11 Ekimde olacağını belirten Karapıçak, "“Genel Merkezimizle görüşmelerimizde İl Kongresi tarihini 11 Ekim 2020 Pazar günü olarak belirledik. Kongre hazırlıklarımız devam ediyor” dedi.