SAMSUN (AA) - Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde, 2015 yılı Amatör Spor Haftası ve 2015 - 2016 eğitim öğretim yılı okul sporları değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İlçe Müdürü Cafer Uzun başkanlığında yapılan toplantının ilk bölümünde 2014 yılında Amatör Spor Haftasında gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirilerek 2015 yılı etkinlikleri kapsamında yapılacak olan spor faaliyetleri görüşüldü.

İkinci bölümünde ise 2015 - 2016 eğitim öğretim yılı okul sporlarının ele alındığı toplantıda Uzun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak spor faaliyetlerine ellerinden gelen tüm desteği verdiklerini belirtti.

Uzun, "İlçe müdürlüğü olarak okullarımızda devam eden okul sporları kapsamında malzeme desteğimiz devam ediyor. Bu faaliyetlerde asıl amaç gençlerimize sporu sevdirmek ve potansiyel sahibi gençlerimizi doğru yönlendirmeler ile iyi birer sporcu yapmak" dedi.

Toplantıya, Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun'un yanı sıra Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruuk Çörekçioğlu, Havza Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Halise Eren, ilçede görevli beden eğitimi öğretmenleri katıldı.