Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTDK) tarafından her yıl belirlenen Yılın Altın Markası ödülünün 2015 yılı için sahibi Türkiye Hastanesi oldu. TTDK’nın geçen yıl ve bu yılın ilk üç ayı içinde www.ttkd.org.tr , www.sikayetcozer.com ve www.sikayetvar.com web sitelerine gelen şikayetleri dikkate alarak yaptığı incelemeler sonucunda, Türkiye Hastanesi “Hiç Şikayet Almayan ve Tavsiye Edilen Marka” olarak tespit edildi. Bu değerlendirme neticesinde Türkiye Hastanesi, TTDK tarafından tüm hastaneler arasında Altın Marka Ödülüne layık görüldü.
Türkiye Hastanesi ayrıca, Mart 2015 itibariyle Ayın Markası seçildi.
TTDK’nın Altın Marka ödülüne layık gördüğü Türkiye Hastanesi ödülünü 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü Vialand AVM’de gerçekleştirilecek "2015 Yılının Altın Markası Ödül Töreninde alacak.
Hastaneler arasında 2015 yılının Altın Markası olarak seçilen Türkiye Hastanesi’nin Genel Müdür Yardımcısı Hayati Odabaşı, bu ödülü almalarındaki temel faktörün hasta memnuniyetine verdikleri önem olduğunu vurguladı.
Türkiye Hastanesi’nde uyguladıkları birçok yöntemle sürekli hasta memnuniyetini ölçtüklerini belirten Odabaşı, “Ana sloganımız olan Evim Gibi temasına uygun olabilmemiz ve bunu devam ettirebilmemiz için hastanemizde ağırladığımız misafirlerimizin bizden memnun olmasını sağlamamız gerekiyor. Bunun için tüm birimlerimizde hasta memnuniyeti konusunda oldukça hassas davranıyoruz. Ayrıca, kurmuş olduğumuz Q-Buton sistemiyle misafirlerimiz hizmetlerimizi anında değerlendirebiliyor. Biz de bu değerlendirmeleri dikkatlice analiz edip uygulamalarımıza yön veriyoruz” dedi.