Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen halk konserleri devam ederek, vatandaşları sevdikleri ile bir araya getiren, gönüllerince eğlendiği etkinlik, bu kez Kumlubel Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Kumlubel sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği gecede sahne alan, Eskişehir’in güçlü sesi Salim Özkara, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Kumlubel Parkı’nda düzenlenen etkinlikte katılımcılara, belediye ekipleri tarafından patlamış mısır ikram edildi. Geceye katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, halk konserine yoğun ilgi gösteren mahalle sakinlerine teşekkürlerini iletti. Başkan Ataç, “Bizim her fırsatta sizlerle bir araya gelmekten ne kadar büyük keyif duyduğumuzu çok iyi biliyorsunuz. Ramazan ayında olumsuz hava şartları nedeniyle gerçekleştiremediğimiz konser etkinliklerini gecikmeli de olsa yapmak istedik. Buradaki bu güzel kalabalığı görünce de ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha anlıyorum. Burada gençlerimiz var, yaşlılarımız var, kadınlarımız var, erkeklerimiz var. Tüm mahalle sakinlerimiz halk konserimize katılmış, var olun. Gösterdiğiniz bu birliktelik ile tüm ülkemize örnek oluyorsunuz. Gündelik yaşamın stresinden sizleri bir nebze de olsa uzaklaştırabildiysek, ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

Konserde daha sonra Salim Özkara’nın şarkılarına hep birlikte eşlik eden vatandaşlar, dans ederek stres atmayı da ihmal etmedi. Mahalle sakinleri, kendileri ile bol bol fotoğraf çektiren Başkan Ataç’a düzenlenen etkinlikten ötürü teşekkürlerini iletti.